СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ, УВАЖАЕМИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БИЗНЕСА, Продължава набирането на средства за изключително важната за всички живеещи в района на Гоце Делчев ангиографска апаратура

СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ, УВАЖАЕМИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БИЗНЕСА, Както вече знаете МБАЛ „Иван Скендеров“ гр. Гоце Делчев получи разрешение на министъра на здравеопазването да осъществява дейности, свързани с инвазивна и неинвазивна кардиология

Изграждането на инвазивен център в нашата болница вече е факт. От два месеца тече акция за набиране на средства за закупуване на ангиографска апаратура, чиято стойност е 800 000 лева. Тази стойност съвсем не е малка, но няма цена защото спестява време и разходи на жителите от района, а всички знаем, че при инфаркти и инсулти са решаващи първите три часа.

Срокът за откриване на отделението наближава и не бива да пропускаме тази възможност. Благодарим за отзивчивостта на всички фирми и граждани, които дариха средства. Дарения направиха и четирите общини – Гоце Делчев, Хаджидимово, Гърмен и Сатовча.

Обръщаме се към тези от Вас, които все още не са успели, а имат желание да помогнат финансово за реализирането на тази изключително нужна инвестиция, особено като се има предвид отдалечеността на региона ни и ограниченото време за животоспасяващи действия при инфаркти и други сърдечни кризи, което е много важно за пациентите.

Разчитаме на Вашата отзивчивост както винаги досега!

Банкова сметка на МБАЛ „Иван Скендеров“ – гр. Гоце Делчев:

„Търговска банка Д“ АД  IBAN BG37DEMI92401000087643  BIC DEMIBGSF

 

С уважение,

ВЛАДИМИР МОСКОВ Кмет на Община Гоце Делчев

ДИМИТЪР БАЛТАДЖИЕВ Председател на Общински съвет – Гоце Делчев

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене