Скандал! Лъсна измама в BG – Маркет – Благоевград!

 “ Други „метнати “ от BG маркет има ли ? Бях за котешка храна. Промоция на етикета- 1.99лв. Отивам на касата- 2.15 лв. Обяснявам, че на цената пише 1.99лв. Отговарят ми „ми не знам, така ми излиза, 2.15, моля“. Отказвам да платя. Не съм за 16 ст, но изрично и пояснявам, че в тяхната верига това ми се случва РЕДОВНО, и че желая да закупя артикула на обявената му стойност, ако ли не, искам да говоря с мениджъра.

 Касиерката отива кисела до щендера, вади етикета с цената и ми пояснява, че тази цена била актуална до 30.06. Отвръщам и, че не нося отговорност, че не си актуализират цените и че щом няма друга цена, значи тази е продажната, ако не, настоявам да говоря с управителя. Следва кулминацията. Видимо изнервена ми изсъсква, че мениджър там няма и хвърля етикета с цената в коша, питайки ме на „ти“, ‘ще го ‘взимам ли пакета или не ?! Извадих демонстративно цената от коша, платих 2.15 и си поисках касовата.

 Как може да има търговски обект без управител, защо получих вместо извинение- орална диария насреща, и защо това е все по- често във веригата им магазини? “ Това написа в групата Забелязано в Благоевград, жителката на града Лора Лазова, възмутена от дребните лъжи на известната търговска верига в Благоевград. От там отказаха становище за Топ Преса. Настояваме институциите да се намесят. 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене