Заедно за Гери: Фенове на Левски организират благотворителен турнир тази неделя

Гергана Деренцева, учител в ПГИ „Иван Илиев“ Благоевград страда от туморно образование в мозъка, със следоперативни усложнения, което налага извършване на нова спешна медицинска интервенция в болница в Турция“Клуб на привържениците на ПФК ЛЕВСКИ 1914 Благоевград“ организира тази неделя (4.10) от 9:00 часа благотворителен футболен турнир под надслов: “Заедно за Гери“. Турнирът ще се проведе на частното игрище, което се намира  в парка на улица „Даме Груев“ в Благоевград. Той има за цел да подпомогне лечението, от което се нуждае Гергана Деренцева- достойна личност, професионалист, уважаван преподавател в ПГИ „Иван Илиев“-Благоевград, невероятна съпруга, всеотдайна майка и пример за приятелство.

Всички желаещи да подкрепят благородната инициатива са добре дошли. Ще се включат всички отбори, които се запишат. Записването става до 15:00 часа в събота, на 3 октомври. Жребият се тегли на място. Останалите, които не могат да организират футболен отбор, могат да присъстват на място и да направят евентуално своето дарение. Синът на Гергана Деренцева членува в нашата организация и ние не можем да останем безучастни. Ще се опитаме да помогнем. Участвали сме в много благотворителни инициативи и продължаваме да го правим. Подкрепата е много важна в такъв момент„, каза Венцислав Калайджиев, председател на фенклуба на футболен клуб „Левски“ в Благоевград.

Всички събрани средства от турнира тази неделя ще отидат за лечението на Гергана Деренцева.

 

Подробности за това как може да помогнете може да откриете на фейсбук страницата  Благотворителен футболен турнир „Защити Гери“

 

Здравето на учителката е разклатено и критично от туморно образувание в мозъка със следоперативни усложнения, което налага извършване на нова спешна медицинска интервенция в болниза в Турция.

Сумата, която е необходима е 24 000 евро.

Всеки, който желае и има възможност, може да дари средства под мотото „ЗАЩИТИ ГЕРИ“ по банкова сметка: BG94UBBS88881000968574, Банка ОББ – Благоевград, в BGN.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене