Сандански посреща Графа на 11 септември в Летния театър

 

Любимецът на публиката води със себе си и прекрасните и талантливи момичета и момчета от Джуниър Бенд, с които записа и засне клип на стрийт версия на новия си мега хит „Ти Грееш“. Още с идването си в Сандански, впечатляващият ученически състав ще премине в ритъма на „Ти грееш“ по улиците на Сандански и ще създаде усмивки и настроение за вечерта. Можете да ги срещнете в парка и по целия път към площада на града, където ще финишират ударно. Кога – „Ще ви изненадаме приятно – обещава ръководителят на Джуниър Бенд – Йордан Цветанов, защото Графа идва в Сандански“.

А той и бендът му са подготвили, както винаги брилянтна програма. Тя е  нова и включва последните песни на Графа и най-големите му хитове през годините. Музикалната продукция, която оставя незабравими спомени в публиката след дългите месеци на изолация, беше представена за пръв път в четири поредни вечери в парк-център „Юнак“ в София, а след това във Велико Търново, Варна, Пловдив, Бургас и Стара Загора, а сега идва и в Сандански.

Съорганизатор на концерта в един от най-топлите и гостоприемни градове е Община Сандански.

Билети все още са налични в мрежата на Ивентим и на касата на Туристически информационен център. След 18 часа в деня на концерта ще бъде отворена и каса на Летния театър, която ще е на разположение и на последния желаещ да присъства на шоуто, съобразно противоепидемичните условия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене