Неврокопската надежда, вратарят на ЦСКА гушка инстаграм модел

Още една секси половинка ще събира погледите на мачовете в Първа лига от следващия сезон. Вратарят на новака в елита ЦСКА 1948 Даниел Наумов от известно време върти любов с известна инстаграм моделка.

Дамата на сърцето на младежкия национал е Вероника Иванова. Тя е част от единствената българска инстаграм модна агенция. Нейни колежки там са редица известни дами – фолкзвездите Емануела и Ария, моделките Нора Недкова, Теодара Мудеева, Дениз Хайрула, Жанет Осипова, Благовеста Бонбонова и Адриана Тюркмен, актрисата Елен Колева. Благодарение на изявите си като инфлуенсър Вероника е обиколила не една и две екзотични дестинации.

Стражът на младежкия национален отбор и красивата моделка са заедно от няколко месеца, но рядко се показват заедно. Връзката им започва преди Нова година и става все по-сериозна.

„Моето момиче“, пише Наумов под една от малкото им общи снимки в социалните мрежи. На нея двамата са позирали по време на романтична ваканция в Милано в края на 2019 година.

Често позира в провокативни фотосесии

По време на карантината заради коронавируса двамата са неразделни.

Да бъда с теб всеки ден… Нищо повече не ми трябва“, обрисува отношенията им Вероника.

Тя почти винаги е и на трибуните, за да подкрепя любимия си по време на мачовете на ЦСКА 1948. Интересен факт е, че е добра позната с половинката на звездата на другото ЦСКА Али Соу – Габриела.

Даниел и Вероника са заедно от няколко месеца

Даниел Наумов е един от най-талантливите български футболисти в последните години. Неизменен титуляр в юношеските и младежкия национален отбор. Мнозина специалисти му предричат успешна кариера и трансфер в чужбина в близко време. Роденият в Гоце Делчев вратар е юноша на ЦСКА. Напуска клуба и преминава в „Лудогорец“ малко преди фалита на „червените“ през 2016 година. Мести се в Разград заедно със Спас Джевизов, който тогава започна работа при „орлите“. Заради невъзможността да се наложи в първия отбор на шампионите, където разполагат с трима класни вратари, миналото лято напусна „Лудогорец“. След това Даниел подписа с ЦСКА 1948, което бе прието като второ негово предателство от страна на феновете на „Армията“. Вратарят бързо се утвърди като титуляр в новия си тим. През ноември 2019 г. беше наблюдаван от скаути на „Манчестър Сити“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене