Топ ПРЕСА: Референдумът за отцепване на село Баня от община Разлог – прикритие за нагъл план за кражба на минералната вода?!

29

Марин Янков и Елена Наумова получават тлъсти суми под масата, за да могат в крайна сметка хотелите да се облажат с минералната вода на с. Баня, след като вече опоскаха Добринище?!Без име

Калин КАЛИСТРИН

Тлъсти икономически апетити за минерална вода на хотели от Банско стоят зад искания референдум за отделяне на село Баня от община Разлог.

След като минералната вода в Добринище е източена и дебитът е достигнал критичния си минимум акулите в хотелиерския бизнес в Банско безкомпромисно атакуват село Баня, което е едно от най-богатите на находища на минерална вода. Икономическите интереси разтресоха иначе спокойното и благоустроеното село през последните седмици, което стана център на икономическа и политическа агитация.

Водачите са две лица познати като бивш партиен секретар Марин Янков и психически неуравновесената, именувала себе си за народна поетеса Елена Наумова.  Двете лица от скоро живеят в село Баня и са двигател на редица протести в района, като за това получават тлъсти суми под масата.  Двамата успешно шантажират местното население и прилагат хватките на истински рекет.

Икономическите машинации за открадването на минералната вода на село Баня е в ход, а нищо не подозиращите хора се ловят като риба на стръв. Марин Янков и Елена Наумова, страстно защитават и политическите интереси на НФСБ, а Янков не крие и апетитите да седне на кметския стол в Баня и да разписва разрешителните за водоползване и водовземане на хотели от Банко.

Предстоят още сензационни разкрития за схемата и амбициите на Марин Янков и Елена Наумова да откраднат и продадат минералната вода на село Баня. За всяко свое действие те получават крупни суми в брой от техния кукловод.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене