Доматите на евродепутатът Асим Адемов – хит в мрежата!

Евродепутатът Асим Адемов показа реколта от домати собствено производство. С големи, розови домати, изглеждащи много вкусно, се появи във фейсбук А. Адемов и написа: „Това бе в началото, а сега стигнах до тук. С труд и любов много може да се постигне.“.

Припомняме че в края на март, Адемов показа през социалните мрежи своят разсад а сега с гордост сложи финала – показвайки резултатът от труда си. Европейският избраник от ПП ГЕРБ се беше изолирал на село по време на карантираната и се отдаде на земеделие. Ето изолацията видимо има и своите добри страни.

Депутатът напоследък е много активен във всяко поприще. Благоевградчани често го виждат по улиците на града как се разхожда с гордо вдигната глава и често го заговарят. Преди две седмици Асим Адемов коментира и вандалския акт на агресия спрямо офис на ПП ГЕРБ в Благоевград. Тогава Адемов напомни, че демокрацията се защитава с непримирим дух, но в никакъв случай с нарушаване на закона и обществения ред. Визираше счупеното стъкло на партийния офис в Областния град.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене