Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Пневмония покоси живота на 24-годишната лаборантка Десислава Бакрачева от Самоков

24-годишната Десислава Василева Бакрачева от самоковското село Широки дол издъхна от остра бронхопневмония. Новината разтърси самоковска община. Красивото момиче от дълго време се борило с коварната болест и няколко пъти преди това е лекувано в МБАЛ–Самоков, а после и в столична клиника, но безуспешно.

На вниманието на водния шеф Илия Илиев: Течове причиниха щети за 20 бона на 3 семейства в Дупница

От около месец на ул. „Саморанска”, срещу КАТ–Дупница, извира вода, която дори в най-големите жеги си личи. Най-вероятно има проблем с водопровода, но така и не се забелязва някой от ВиК да се интересува от него.

Кървава драма в Добринище: 74-г. Горица Галчева уби с брадва осиновения си син Йордан, заплашвал да запали с бензин дома им

42-годишен мъж е убит с брадва в Добринище от 74-годишната му майка Горица Галчева. Това е установено след разследването на убийството. Жестокото престъпление станало вчера през нощта на ул. „Атанас Попадиин“ в град Добринище. 42-годишният Йордан Галчев е открит мъртъв в дома им от майка му. Тя първо разказала на криминалистите, че „видяла“ двама мъже да бягат.

Досегашният депутат Станислав Владимиров се върна само за 1 ден като зам.-кмет в Перник и напусна след разговор с Росица Янакиева

Червеният ексдепутат Станислав Владимиров се върна на стария си пост като зам.-кмет на община Перник, но… само за един ден. От днес той вече няма да изпълнява тези функции. „Нямаше драми, нямаше скандали. Проведохме съвсем спокоен разговор с кметицата на Перник Росица Янакиева, по време на който стана ясно, че няма да можем да работим заедно, тъй като пътищата ни се разминават, затова ще бъда освободен”, заяви Владимиров.

Шефът на петричката пожарна полк. Шаламанов: Всичко по реката е чисто, няма затлачвания и опасност от наводнения

Екип на кметство Петрич заедно с шефа на петричката противопожарна служба полк. Валентин Шаламанов вчера инспектира речното корито на Петричка река. Това бе планувано от градоначалника инж. Вельо Илиев още в понеделник на оперативка със зам.-кметовете и директори на дирекции. Проверката е превантивна, за избягване на наводнения, каквито станаха в Мизия и Мездра.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене