БРАВО! Президентът се заема лично със случая „Стамберова“ и ще следи проверките на шефката на социални грижи Гоце Делчев Нели Цветкова изкъсо!

ПлевнелиевPrint0022„УВАЖАЕМА ГОСПОЖО СТАМБЕРОВА,

 В отговор на Ваше изложение, получено в Администрацията на Президента на Република България, бих желала да изразя своята съпричастност към трудностите, които преживявате.

Във връзка със споделените трудности от социален характер, Ви уведомявам, че предоставям изложението Ви, по компетентност, на вниманието на Регионална дирекция за социално подпомагане – Благоевград, с копие до Вас.“ Това е отговорът на президентската администрация, който днес се получи на пощата на София Стамберова, жената която обяви война за животът си срещу шефката на социалното в град Гоце Делчев – Нели Цветкова. Веднага след това се получи и второ писмо в което шефката на кабинета на президента Росен Плевнелиев уверява :

 ДО

РЕГИОНАЛНА ДИРЕКЦИЯ ЗА

СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ –

БЛАГОЕВГРАД

КОПИЕ: СОФИЯ ЙОРДАНОВА СТАМБЕРОВА

2900 – ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Print0023Изпращам на вниманието Ви копие от подаденото до Президента на Република България изложение с приложения от г-жа София Стамберова, във връзка със споделените тежки социални проблеми и търсеното съдействие.

Моля за проверка по случая, като за резултата и възможностите за оказване на съдействие уведомите г-жа Стамберова, с копие до Администрацията на Президента на Република България, за което Ви благодаря предварително. „

Последното според юристите на вестник Топ Преса – югозапаният таблоид е категоричен знак, че калинетът на държавния глава ще следи проверките срещу Нели Цветкова изкъсо и те няма да бъдат „профукани“ рутинно както очакват повече хора четящи и следящи за този случай. Всичко сега е в ръцете на прокуратурата и проверяващите в социалното министерство. А разултатите от проверките ще излязат едно към едно на страниците на всички наши медии и нашите медийни пирятели. Ето факсимилета от писмата до Стамберова от президента.

DSC00694

ПРИЛОЖЕНИЕ: съгласно текста.

С уважение,

И.Д. ДИРЕКТОР НА

ДИРЕКЦИЯ „КАНЦЕЛАРИЯ”:

                                                 (М. СЛАВЧЕВА)

ЗА ВСИЧКИ КОИТО ДО СЕГА НЕ СА СЕ ЗАПОЗНАЛИ СЪС СЛУЧАЯ СТАМБЕРОВА – МОЖЕТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ ТУК 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене