70-годишната майка на убития с брадва Йордан от Добринище вдигнала съседите на крак: „Помощ, убиха го и избягаха“

полиция

70 -годишната Горица Галчева ,майка на убития тази нощ 42-годишен Йордан Галчев събудила с писъци съседите им в Добринище малко след 03.30 часа. Възрастната жена извикала и двамата му приятели, с които той е пил през деня, крещейки „Убиха, го и избягаха“. Говори за двама, които не може да опише. Според първоначалните данни на разследващите ,тази версия на майката не издържа на проверката. Единият от партньорите на Йордан по чашка Цв. Козарев е дал показания в полицията преди около час.
Той разказал, че през деня пийнали с Йордан, но после се разделили и повече не го видял. Така, че до момента единствената заподозряна в извършване на тежкото престъпление е 70-годишната бивша затворничка и майка, осиновила и отгледала Йордан – Горица. Жената все още не е направила признание, вървят процесуално-следствени действия. Според хората в Добринище Йордан наистина я тормозел всякак. Системни скандали нарушавали покоя на комшиите почти всеки ден. В Добринище вече започнаха да се разнасят легенди за мотивите за убийството му. „Майка да посегне на сина си, значи нещо много лошо и е направил“, говорят хората.
Под сурдинка някои подхвърлят и версията освен за непрекъснати побоища и за сексуално посегателство върху Горица. От полицията засега мълчат за детайлите около кървавата драма. Предполага се, че след поредният пиянски скандал е станало и убийството. Той бе убит с брадва стоварена върху главата му. Въпреки, че всичко сочи майката за извършител на тежкото престъпление ченгетатат проверяват и първоначалната и версия, че са го убили и избягали. Следим случая.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене