Тържествено закриха учебната година в ОбУ „Христо Ботев“ в Долно Дряново

Тържествено закриха учебната година и в ОбУ „Христо Ботев“ в Долно Дряново, изпратиха с плакети и грамоти първият випуск десетокласници, наградиха отличниците

Вчера,в истински празник бе превърнато тържественото закриване на учебната 2019-2020 година в Обединено  училище „Христо Ботев“ в гърменското село Долно Дряново. Учители и ръководство както винаги се постараха и този празник да остане паметен за всички. В красивият училищен двор бяха връчени грамоти и специални плакети на  учениците от първият випуск  десетокласници, които завършиха тази година след преобразуване на школото от Основно в Обединено. Трима от 14 .те десетокласници завършиха с успех 6.00 и това са Сейхан Шукриев, Фитие Креболи и Елис Шукри.

Награда и признание от учителите получи и абсолютният отличник на училището в Долно Дряново, Недрет Шукриева, която завърши поредната си учебна година с пълен отличен.  Недрет Шукриева бе наградена от директора на училището Гюлка Арнаудова за отличните оценки на ученичката на /матурите/ НВО и отличния й успех от 1 до 7 клас.

При закриване на учебната година, десетокласниците предадоха училищното знаме на деветокласниците под звуците на химна на Р. България. С уникалният си танц, малките мажоретки от ОбУ „Христо Ботев“ в село Долно Дряново отново бяха черешката на тортата от програмата по случай закриването на учебната година и изпращането на десетокласниците, които се простиха със своите учители и любимото училище.

От своя страна пък учителите изненадаха десетокласниците с грамоти за отличителните им качества и таланти.

Завършилите 10-ти клас ученици в училището на гърменското село Долно Дрянов също продължават образованието си в НПГ “Димитър Талев“ в гр. Гоце Делчев.

Весела ваканция и много успехи пожелаха  учителите и ръководството на ОбУ „Христо Ботев“  в село Долно Дряново на всички ученици от школото и най вече на десетокласниците, които продължават образованието си в НПГ “Димитър Талев“ в Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене