Награди за пореден успех в Трето основно училище „Братя Миладинови“

Днес, 29.06.2020 г., в Трето основно училище „Братя Миладинови“ пристигнаха наградите от Националния конкурс по превенция на наркоманиите в три теми: „Моят любим национален герой“, „Човекът – свободен и независим“ и „Джеймс Баучер – българският ирландец“, организиран от Общински съвет по наркотични вещества – Благоевград и Община Благоевград.

Шестокласничката Станимира Василева получи грамота и енциклопедия за завоювано ПЪРВО място в категория „Стихотворение“ ( V – VII клас ).

Ученичката участваше в конкурса с авторското си  стихотворение „Жадувана свобода“ в темата: „Моят любим национален герой“.

Грамоти бяха присъдени на г-н Александър Халачев – ръководител на Станимира, и на Трето основно училище „Братя Миладинови“.

Поради епидемичната обстановка в страната тази година не бе организирана официална церемония по награждаването на победителите в конкурса, която се провежда ежегодно в гр. Благоевград.

Г-жа Мариана Халачева – директор на училището, връчи получените награда и грамоти на младата поетеса и на нейния ръководител.

В конкурса взе участие и достойно се представи петокласничката Георгия Щуркова със своето стихотворение „Христо Ботев“.

Поздравления за талантливите момичета и техния ръководител. Пожелаваме им и занапред да ни радват с творческите си успехи!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене