Призово място в национален конкурс за Трето ОУ на Петровден

В днешния празничен ден – Петровден, се проведе церемонията по награждаване на победителите в Националния фотоконкурс „Вода за живот“, организиран от Българска асоциация по водите по повод 22 март – Световен ден на водата.

Фотоконкурсът се осъществява с подкрепата на Министерството на околната среда и водите (МОСВ) и Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС).

В категория „Обществена институция“ ВТОРОТО място и заслужена награда са за Трето ОУ „Братя Миладинови“ с фотографията „Когато помагаме на природата – и водата ще е чиста“.

С призовото второ място във фотоконкурса отличията за участниците от училището наброяват 10. Девет от снимките на талантливите фотографи бяха класирани и взеха участие във фотоизложбата „Вода за живот“, която бе прекрасно аранжирана, първоначално, в електронен формат поради епидемичната обстановка в страната, а днес красеше и аула „Максима“ на Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) в гр. София, където се проведе церемонията по награждаването.

Ръководството на училището, както и ръководителите на клуб „Пирински стражи“, които напътстваха участниците в конкурса, благодарят на организаторите на конкурса за професионализма и отличната оценка, дадена на фотографиите на учениците. Благодарят и на г-жа Надя Балаценко, че бе техен представител на церемонията по награждаването в гр. София.

Шестокласничката Станимира Василева поздрави организаторите от свое име и от името на Трето ОУ с авторски текст, написан специално за екипа на БАВ по повод организирането и реализирането на чудесния фотоконкурс.

Браво, скъпи ученици! Браво и на ръководителите на учениците г-жа Жостова, г-жа Грозданова и г-н Халачев!

Гордеем се с всички вас!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене