Напрежение в БСП – Благоевград! Лобита се обърнаха срещу кмета Румен Томов!

Румен Томов освен сред гражданите на Благоевград, започва активна да трупа и негативи в партията, която го подкрепи за да стане градоначалник на югозападната столица.

Информационна агенция ww.toppresa.com, по свои канали сондира мнения сред членската маса на социалистите в Благоевград, които вече все повече стават резервирани към управлението на бившият строителен предприемач. Основната критика към Томов е начина му на управление, е фактът че той се е свил около изключително тесен кръг приятели и другари, чиито интереси и съвети устоява и не гледа нищо и никой настрани.

Шoкиращи са назначения, като например сина на адвоката Сашо Мановски известнен с прякора „Джолана“, който предаде няколко пъти БСП, постъпи в партиите АБВ и „Българска пролет“.

Същия сега се смята за един от сивите кардинали на това управление, човек без никакъв политически авторитет, провалил се на много избори и постове в политиката. С подобна атестация са и другите хора, които управляват с Томов а БСП сякаш е избутана малко назад като ненужна вещ.

Единственото и присъствие около Томов е това на лидера на БСП – Благоевград, Любен Милев, който обаче си глуда службичката и заплатката, отколкото да устоява интересите на партията която управлява в Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене