Румен Томов обяви война на ЩАБА? Благоевградският кмет опорочи цялата система около КОВИД кризата?

Благоевградският кмет Румен Томов направи днес истинска революция! Само за няколко дни разби на пух и прах, целият професионализъм и уверения за сигурност от стран ана НОЩ за робра с коронавируса. 

Общински служители, обявени за заразени с коронавирус, поставени под карантина, под нервно напрежение и страх от заразата, се оказали напълно здарви и с отрицателни проби, след като общината е отделила сума от тад 15 000 лева и е изследвала повторно всички свои служители. Фактите са на лице, всички обявени от РЗИ и ЩАБА за заразени с Ковид общински служители, се оказали чисти и нъпълно здрави. Изследването е направено от водеща авторитетна лаборатория по метода PSR.

„Няко имаше интерес да постави община Благоевградв тази ситуация. Стотици хора живееха в страх и ужас, зарази заразата.“ сподели мнение Румен Томов на специално организирана пресконференция днес.

Цялата тази ситуация се разви след като беше облявено че главният архитект на община Благоевград, Васил Тинчев е заразен с коронавирус и е приет по спешност в болница. Към момента състоянието му е тежко и той се намира в интензивно отделение. Според сестра му която с егрижи за него, той е доста зле а тя самата е изключително притеснена.

Според Румен Томов обаче всичок е конспирация и за това той е внесъл всичко каквото има по случая в прокуратурата. Действията на градоначалника слагат лъжица катран във всичко което прави ЩАБЪТ и РЗИ. Разбира се по действията и думите на Томов, че който реши РЗИ и ЩАБЪТ е болен.

Действията на Томов определено са революционни и опорочават цялата ни здравна система. Здрави хора обявени за болни, това настина е недопустимо.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене