РАЗКРИТИЕ: Тромб отнел живота на скандалния предприемач Методи Бачев – шефът на „Агромах“ преживял един инфаркт

Строителният предприемач Методи Бачев, който издъхна в края на миналата седмица след масиран инфаркт, е преживял друг преди време. Съсобственикът на „Агромах“ почина в „Пирогов“, където дни по-рано му направили операция на носа, пострадал при меле в тетевенска дискотека.

Както ПИК писа, през 2012 година Методи Бачев е бил зловещо пребит в нощно заведение. Тогава получава тежки лицево-челюстни травми, включително и счупен нос, както и множество кръвонасядания, придружени с комоцио.

От тогава Бачев е имал проблем с носната преграда, която му е пречила да диша добре. Затова най-накрая неотдавна решил да се подложи на операция, за да си реши проблема.

Интервенцията е била отдавна планирана в „Пирогов“. А след нея, според запознати, тромб предизвикал масирания му инфаркт и Бачев издъхнал.

Преди годони той изкарал първи инфаркт, но тогава оцелял. Сега сърцето му, и без това претоварено от безкрайните нощни гуляи, не издържало и спряло завинаги.

Иначе в дъното на инцидента в Тетевен бил разгулният живот, който Бачев водел подобно на много новобогаташи. Пиян, той брутално закачал жените в заведението и съпрузите им в крайна сметка го потрошили от бой.

pik.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене