Алекс Петканова си вдигна блузката и изпоти мрежата… / СНИМКИ

Благоевградчанката от кв. Струмско, Александра Петканова обожава да съблазнява и дори е още по-активна в това начинание, откакто се омъжи и роди дете. Моделката, която редовно нагорещява страстите с различни фотосесии, в които е в оскъдно облекло, често потвърждава, че няма нито дрехи, нито задръжки в излишък.

Поредното доказателство за това е неин актуален фотос по бельо, който предизвика бурни реакции сред последователите й в социалните мрежи. Разбира се, традиционно по-дейни в ласкавите слова са мъжете, но в нейния случай не липсват и женски комплименти, което е далеч по-ценно.

Наскоро красивата съпруга на Даниел Петканов буквално полудя заради негово доста необмислено изпълнение. Става дума за мото инцидента, при който Лудия репортер се контузи доста сериозно, но като по чудо се размина с по-страшни последствия.

Оказа се, че Дани не е бил нито със задължителната за кросови мотори, а и за всякакви други, екипировка, нито се е отнесъм достатъчно сериозно с адреналиновото изживяване. Точно това вбесило жена му, която му напомнила, че все пак вече е баща и би трябвало да бъде далеч по-отговорен и към себе си./show.blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене