Евродепутатът Асим Адемов: Прочетох в Топ Преса, че болницата в Гоце Делчев има нужда от облекла и консумативи. Още утре ще ги дарим

Специални благодарност към най-четената Югозападна медия изрази със специално обаждане до нас един от най-успелите евродепутати Асим Адемов от ГЕРБ. Той се позовава на наша статия, в която медици в болницата на Гоце Делчев апелират за консумативи в борбата срещу COVID 19. Веднага след като прочел г-н Адемов се свърза с Топ Преса и каза, че още утре ще дари каквото е необходимо, за да може медиците на първа линия да бъдат обезпечени и най-важното защитени. В такива ситуации на световна пандемия и здравна криза ние трябва да бъдем единни и всеки да дава това, което може. Само заедно можем да преодолеем всичко. Това заяви пред информационна агенция Топ Преса евродепутатът Асим Адемов. Държим да отбележим, че това не е първата му акция по даряване. Асим Адемов е един от най-активните евродепутати, когато се касае за благотворителност. Организатор е на десетки събития, в които се прави всичко възможно да се помага на хората в беда и в нужда. Топ Преса изразява изключителната си благодарност към евродепутатът Асим Адемов, който доказа, че не е само един успял политик, но и истински държавник.

Асим Ахмед Адемов е български евродепутат от групата на Европейската народна партия(ГЕРБ) в деветия Европейски парламент.

Асим Адемов е роден на 3 декември 1968 г. в Дъбница. Започва своето обучение в училище „Димитър Талев ”в гр. Гоце Делчев. След завършване на средното си образование, той следва Българската филология в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, където получава бакалавърска степен. Магистърска степен, г-н Адемов взима по специалност Публична администрация в Югозападния университет „НеофитРилски ”, Благоевград.

Кариерата си започва, като учител по български език и литература в СОУ „Христо Ботев“ – гр. Долно Дряново, община Гърмен. След като натрупва над 20 години професионален опит той е назначен за директор на училището, от където заради политическите му възгледи бе уволнен по време на кабинета „Орешарски“. През 2015-а съдът го възстановява на работа.

От 2011 до 2015 г. г-н Адемов е бил общински съветник, представляващ политическа партия – ГЕРБ в Общинския съвет на Гърмен. Той е заемал длъжността заместник-областния управител на област Благоевград до началото на 2017 г., когато той бе избран за член на ЕП.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене