С природни средства и Detoxant да се пречистим

За да сте жизнени и енергични, пречистете тялото си от натрупаните токсини, които провокират неразположения и умора.

Предлагаме ви, 15-дневен курс, с Detoxant да се пречистим. Той ще ви изпълни с добро настроение, жизнени сили и енергия.

За по-добро здраве и повече енергия вземете: Detoxant – Детокс, който ще осигури на тялото подходяща защита.

Кое вреди на здравето

Токсини има навсякъде, около нас. Те са в ежедневието ни и попадат в телата ни, чрез храни, препарати за домакинството, те са във водата и въздуха.

Химични вещества

Консерванти, оцветители, омекотители, всички те се съдържат в продуктите, които ползваме в бита и ежедневието. Те попадат в организма, чрез кожата или въздуха. Освобождават се при употребата им и въздействат на човешкия организъм.

Как да се пречистим:

Сварете чай в 150 мл вода, от сушен пелин за 10 минути. Пийте от отварата, преди хранене. По този начин ще неутрализирате токсините. Друг добър метод е с готов продукт от капки Детоксант.

Електронен смог

Той ни облъчва невидимо от всички страни. Попада в телата ни, чрез телевизор, мобилни телефони, компютър и останалите съвременни джаджи.

Електронният смог влияе неблагоприятно, над нервната система и хормоналния баланс и се отразява пагубно на по-чувствителните хора.

Как да се пречистим:

Когато не използвате електрониката, не я оставяйте включена. Отбягвайте дълги телефонни разговори, използвайте хендсфри или слушалки.

Бързи храни

Хамбургерите, пици, дюнери са вкусни и спестяват време, но не са здравословни. Ако се храните с тях често, ще прекалите с консервантите и захарите, а те увреждат черния дроб. Detoxant, отново се явява на помощ, справяйки се с вредните токсини по естествен начин. В състава му участват само естествени природни съставки на салвия, която значително подобрява състоянието на кожата, косата, ноктите и нормализира телесната маса. Корен от глухарче, които повишава имунитета и засилва съпротивителните сили на организма срещу вируси. Бял трън, чиято роля е да почиства тъканите и органите от паразитна инфекция и интоксикация. Зелен чай, които подпомага възстановяването на увредени тъкани и клетки.

Как да се пречистим:

Сведете до минимум токсините: заместете майонезата с кетчуп; В пица поставете зеленчуци, сирене, домати, вместо бекон; Забравете за чипса, хапвайте сурови ядки.

Почистващи препарати

Почистващите продукти са микс от токсични вещества. Те вредят не само на кожата, но и на белите ни дробове.

Как да се пречистим:

Заложете на биопродуктите или оцета. Не прекалявайте с препарати богати на хлор като белината.

Озоновият слой

Токсичният газ, който се отделя в резултат на озоновите дупки, вреди на очите, на лигавицата на стомаха и на дихателните пътища. Той прониква в дробовете ни, на дълбоко и руши клетките и мембраните. Това води до множество заболявания, сред които са алергиите и асмата.

Как да се пречистим:

Консумирайте всеки ден порция кисело мляко. То ще заздрави имунната система и ще пречисти организма. Детоксант, също възстановява увредените тъкани и органи.

Плесени и мухъл

Малките микроби от гъбички проникват навсякъде, когато няма добра вентилацията. Мухълът отключва болести като бронхит, алергии и порусява имунната защита.

Как да се пречистим:

Поне 2 пъти седмично, пийте отвара от мащерка с мед. Така ще подсилите имунната система. Хапвайте суров чесън и храни, които са богати на цинк и магнезий. Detoxant засилва значително съпротивителните сили на организма.

Захар

Научно е доказано, че за една година човек консумира средно 30 кг захар. Това води редица последствия след себе си. Такива са проблеми с храносмилането и метаболизма.

Как да се пречистим:

Обръщайте повече внимание на храните със скрити захари. Те присъстват в различни промишлено приготвени продукти и газирани напитки. Пийте повече билкови чайове и предимно зелен чай. Така ще стимулирате обмяната на веществата. Зелен чай се съдържа и е природните капки Detoxant. Тях може да поръчате и в официалната страница на сайта: detoxant.me. Не забравяйте и да правите гимнастика, по минимум 20 минути дневно.

С тези съвети, надяваме сме били полезни в трудните времена, в които живеем. Пожелаваме на всички читатели на toppresa.com да са здрави и в добра форма!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене