Защитни облекла и 5000 лева от Делян Пеевски за болницата в Кюстендил

30 защитни облекла от най-висок клас, очила, маски, шлемове и 5000 лева в помощ на медиците в битката срещу COVID-19 болницата в Кюстендил като дарение от Делян Пеевски.

Поредната помощ от депутата в борбата на хората на първа линия срещу заразата, бе предоставена на лечебното заведение от кмета на община Белица Радослав Ревански, който е координатор на даренията на Делян Пеевски, зам.-председателя на ПГ на ДПС Халил Летифов и областния координатор на ДПС Емил Венев.

„Г-н Пеевски ни изпрати, за да дарим от негово име предпазните средства за медиците от първа линия и заболелите. Организацията е направена преди дни, но поради многобройните дарения фабриките не смогват да произвеждат, но днес сме тук и се надяваме тези предпазни средства да помогнат и няма повече заразени медици и граждани”, каза Радослав Ревански, цитиран от ПиринПресс г-н Радослав Ревански.

„Дарението идва навреме и на място, защото Кюстендил е едно от огнищата на заразата“, благодари за помощта директорът на болницата  д-р Величков. Благодарност за благородния жест от името на всички жители на Кюстендил изрази и зам.-кметът на общината Светослав Василев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене