Сигнал в реакцията! Защо директорът на огняновското училище Ахмед Башев разнася овче сирене в работно време?

Бившият кмет на община Гърмен, настоящ общински съветник и екс депутат, екс член на партия ДПС, отново всява напрежение у своите съселяни. В редакцията на Топ Преса се получи сигнал – питане от жители на село Огняново, където понастоящем Башев е директор на училището.

Както е известно заради извънредното положение и епидемията от КОВИД 19, учениците във всички училища в страната са на дистанционно онлайн обучение заедно с учителите. Единствените които трябва да бъдат на работа в училището това са ръководният персонал и административния персонал заедно с хигиенистите и поддръжката. В работно време обаче, явно защото му е скучно директорът Башев използвал момента, да разнася по домашни заявки от своето вкусно овче сирене.

Както е известно семейството на Ахмед Башев, спечели голям евро проект за изграждане на овцеферма. До тази овцеферма семейството на Башев, е направило мандра и произвежда и продава вкусно овче мляко. Продукцията се реализира по заявки от частни домове и магазини.

Всяка сутрин обаче, Башев пристигал с голямото си „Ауди“ на работа от Рибново в Огняново, а багажника му бил пълен с кутии сирене по заявка на жители на Гърмен, Огняново, Дебрен и дори Дъбница… В работно време Башев обикалял разнасял си сиренето, а както се казва държавната надница си върви. Колко е честно и морално това, нека преценят читателите. Както винаги обръщайки се към Башев получихме неглижиране и съвет „да престанем да обръщаме внимание на глупостите“. Колко са глупости нека преценят читателите и експертите от РИО – Благоевград!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене