Благодарности и цветя за тези които напуснаха МБАЛ – Гоце Делчев!Браво! Но къде са благодарностите и цветята за тези 135 човека които остават и ще ни лекуват?

Понеже все ни обвинявате нещо, защото медиите са най – удобен виновник за всичко… Предварително се извиняваме, че вземаме темата на Кабел Сат, но държим да дадем становище по скандала с болницата в Гоце Делчев. Разбира се всички живеем и работим в условията на пандемия и треперим за нашето здраве, здравето на околните и нашите близки, за това ще простиме на тези от медиците напуснали болницата, които отказаха да говорят пред нашата медия, солидарни с доктор Канелов, който ни е обиден, че сме го критикували като политик и обвиняем но никога като лекар и забрани на колегите си да говорят пред нас.

Предполагам че и колегите от БТВ -Ирина Жерева и от Нова телевизия – Антон Чавдаров, също ще простят на приказките „че Кабел Сат единствени подкрепили несправедливостта…“ , защото знаем че са добри хора и добри колеги. Адмирираме тези които вчера разадоха цветя и изпратиха с аплодисменти напускащите медици от болницата, защото докторите го заслужават и настина ни е болно че напуснаха. Това зза светни и достойни български професионалисти и в това няма спор. Странно ни е обаче друго, защото след скандала, ежбите, политическите пристрастия и интереси, на картата е заложено задравето на няколко общини или на над – 70 000 човека. Уважаеми читатели, героите са тези които с години ни лекуваха и ни помагаха и напуснаха водени от своите принципи и позизции, но не по малки герои са тези, които въпреки всичко – останаха. Къде са аплодисментите и цветятата, за 45 лекаря и над 90 медицински сестри, акушерки,лаборатнтки, сданитари… Това са над 135 човека болничен персонал, уважаеми читатели, които въпреки тежките условия, въпреки своите принципи и мнения, останаха да се грижат за НАШЕТО ЗДРАВЕ. Някой поздрави ли ги за днешния празник? Някой благодари ли им за това, че в чумавото време от коранируса, те решиха да ОСТАНАТ. Здравето ни вече е в техните ръце, нито интригите на Кабел Сат и репортерката им Вакакарева, която по времето на първия мандат на ГЕРБ се стягаше за заместник кметица, ще ни спрат да го направим. Благодарим на тези които си тръгнахте, но ОЩЕ ПОВЕЧЕ БЛАГОДАРЕМ НА ТЕЗИ 135 ЧОВЕКА, КОИТО ОСТАНАХТЕ И ДНЕС СЕ ГРИЖИТЕ ЗА БОЛНИТЕ В ГРАДА И РЕГИОНА! ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене