Югозападът от него писка – но Томислав го натиска! Андрей Новаков, с лъжи можеш да стигнеш далече но връщане от там – няма!

На лице е поредният поличически оксиморон. Цялата струстура на бившата управляваща партия ГЕРБ в югозападна България не го иска, не го приема, недоволна е от неговото работа, но въпреки това той е „спуснат“ и никой не може да го мръдне. Кой иска по толкова грозен и долен начин да се съсипва името на партия ГЕРБ в югозападна България и защо го прави умишлено? 

Преминаващата зима Пиринският край, беше отнесен от водно цунами, бедствия в гърменско белязаха тежко коледните и новогодишните празници, Новаков не се появи „добъд ден“ да каже на хората, а до преди година за „паднал зъб“ се появаваше с арсенал от ПР – ки за да демострира загриженост. Публична тайна е че във фалиралия офис на партия ГЕРБ – Благоевград списъците с проблемите на хората, след приемните на местните депутати се късат и хвърлят с коша, а на дневен ред оставят записките на Новаков за кадрови назначения на негови хора, усмели да го стимулират да работи за тях. Това представлява координационният щаб на един евродепутат, който управлява една огромна партийна структура чрез месинджера във фейсбук.

На партийни форуми и събрания на изпълнителната комисия, когато някой смел гербаджия все пак се опълчва и поискал отговори – кому е нужно да ни мъчите с „лидер“ като Новаков, който даже не е от нашия край, му се отговоря – работата му носи отлични резултати за ГЕРБ. Молим!!! Отличните резултати на се заслуга на Новаков, а на местните депутати като Стефан Апостолов и коегата му в Петрич, в Банско, кметът на Разлог и др., които дежурно изместват цялата кандидат – депутатска листа с преференциите си. Поредната лъжа на Новаков лъсва! Приписвал си чужди заслуги!

Не случайно прякорът му сред съпъртийците му е – Андро Иистината. Почти няма човек, който да не е излъгал. В това число е и Топ Преса – няма да го скрием. Герберите казват, че новият Цветанов – Томислав Дончев го държи. До Дончев стигал процент от „благодаростите“ към Новаков. За такова нещо се хвалил бизнесмена Нинджата, който бил човек на Румен Томов. Той убедил бично Новаков ГЕРБ в Благоевград да работят а Томов а не за Андон Тодоров И това се случи. Томислав и Новаков са екип. И докато тези двамата си въртят схемите пред очите на избирателите се съсипва една ефективна до скоро работеща партийна структура. Факт! Но за всяка свиня, рано или късно идва Коледа, драги ни Новаков. Помни от нас едно – с лъжи можеш да стигнеш далече, но връщане от там няма.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене