Кметствата по населени места от понеделник започват да приемат документи за получаване на субсидиите, няма да е необходимо хората да пътуват до Гоце Делчев

От понеделник всички кметства на населени места в община Гоце Делчев и региона започват да приемат документи за получаване на субсидии от тютюнопроизводителите.

Разпоредбата, най- добре обясни кмета на село Господинци, община Гоце Делчев Ахмед Ходжов, който вместо да снима и пусне в публичното  пространство разпоредбата си направи труда на разбираем език да обясни на съселяните си какво се изисква да направят тютюнопроизводителите, за да не се разкарват до Гоце Делчев и Общинската служба по „Земеделие“ като ползват  улеснението което им се предлага на място в съответните кметства да си подадат документите, които са по един брой копие от лична карта и банкова сметка, на която да им бъдат преведени парите.

Поздравление кмете!

Ето какво написа  в уведомлението кмета на Господинци Ахмед Ходжов.

НА ВНИМАНИЕТО НА ЖИТЕЛИТЕ НА с. Господинци

Във връзка с въведеното в страната извънредно положение и с цел ограничеване на разпространението на коронавируса тази година документите за подпомагане субсидия за тютюн за програмен период 2020-2021г. ще се подават в кметство Господинци и няма да се ходи до службата по земеделие в град Гоце Делчев.

За целта, всички които получават субсидии в кратък срок от понеделник 06.04.2020г. трябва да представят в кметството по един брой копие от лична карта и по един брой копие от банкова сметка.

Напомняме още веднъж на всички че трябва да се спазват стриктно наложените мерки около епидемията при посещение в кметството за подаване на документите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене