ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ! Камъкът в Крибул не лекува коронавирус! Той може да помогне да преодолеете стреса от случващото се в държавата и света!

Телефоните за баба Асибе от сатовчанското село Крибул, буквално, прегряват от звънене заради извънредното положение, от доволни хора, дошли да им лее куршум и да ги заведе на лековития камък в местността „Скрибина“, където да им извърши ритуал за лек.

Критичната ситуация в страната изпрати много софиянци и хора от големите градове в селата на тотална социална изолация. Интересът и към красивото сатовчанско село Крибул също е голям и има много запитвания за къщи за гости и квартири, от желаещи да се изолират докато трае националната карантина.Въпросът който задават обаче към бабите, които леят куршум и вършат ритуал за здраве на каймакът в „Скрибина“ е – дали има лек и превенция срещу новия вирус? Отговорът е – не. Местните са категорични, че камъкът може да премахне лошото от душата, за пречисти духа за да няма болести а леенето на куршум да премахне стреса от човека, роден в следствие страха от коронавирус.

 

.

 

Съветът на местните е че сега не е времето да се търси алтернативен лек на лошата болест, плъзнала от човечеството, те е непозната за сега. Съветът им е да се спазват указанията на хората отговорни за нашето здраве, но все пак като вярващи хора държаха да споменем една доказана сентенция – Всевишният не изпраща болест за която няма лек. Желаем сили и мъдрост за да можем по леко да преминем изпитанието.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене