Поставят термокамера в сградата на Община Симитли

Община Симитли ще постави днес термокамера в сградата на кметството. Всеки служител и посетител ще може да премери температурата си, ако пожелае.

През деня пък специализирана фирма ще направи професионална и обстойна дезинфекция във всички населени места. „Ще се третират обществени места, зелени площи, центровете на селищата. Разпоредих на служителите в отдел „Екология” дап наемат най-добрата фирма за дезинфекция с най-добрата техника. Не пестим средства, когато трябва да гарантираме здравето и живота на хората”, коментира кметът на община Симитли – Апостол Апостолов.  Той апелира за разум и призовава всички да бъдат отговорни към себе си и околните, за да бъде бързо преодолян този труден период.

„Всеки един от нас трябва да следи дали се спазват правилата и мерките в условията на извънредно положение по преодоляване на негативните последици от разпространението на заболяването. Задължително е да изпълняваме изискванията на 100%. Без никакви компромиси“, категоричен е Апостолов./Илинден прес/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене