Цяла София на крак!!! Издирват пакистански терорист, заплашил столицата с атентат: Копелета, ще видите страната си долу!

Патрули на Петър Низамов обикалят свърталищата на мигрантите около „Лъвов мост“
Ловецът на нелегални мигранти Петър Низамов-Перата издирва пакистанеца Зишан Ахмад, съобщи той във „Фейсбук“. По информация на Перата бежанецът е получил статут в България, пише столичен седмичник.

В профила си във „Фейсбук“ Зишан Ахмад написал следното: „Копелета, ще видите страната си долу. И по волята на Аллах идвам за вашата плът. Ще ви отнемем всичко. Аллах е велик. Аллах е велик за България. По волята на Аллах ще вляза във вашите домове. Аллах е велик, точно там, в София. В София ще ни видите. Идваме, идваме“.

След като се запознал с посланието на 21-годишния пакистанец, Перата започнал да го издирва. Негови патрули често обикаляли столицата в свърталищата на мигрантите около „Лъвов мост“. Не успял да го открие. След това помолил всички негови последователи да го издирват и да му изпратят информация, ако го видят някъде.

Зишан Ахмад е проверен от службите в България, преди да получи статут. Все още не е ясно дали профилът му във „Фейсбук“ не е хакнат и дали наистина той е написал това.

Петата обаче вече е по следите на заподозряния. Той дори му писал в социалните мрежи, наричайки го „гей“ и иронично му предложил да стане негова приятелка. Отговор обаче не получил. Имало вероятност Зишан да е напуснал страната, но Перата е сигурен, че все още се крие в София.

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене