Забранява се струпването на хора на открити места-паркове и градинки, и ползването на спортни и детски площадки, на територията на община Благоевград

По заповед на кмета инж.Румен Томов и с решение на Кризисния щаб в Община Благоевград, във връзка с усложняващата се епидемична обстановката, свързана с разпространението на коронавирус в страната, се забранява струпването на хора в парковете и градинките, както и събирането на повече от двама възрастни хора на открити и закрити места. Забранява се достъпът и ползването на детски и спортни площадки, на беседките и междублоковите пространства, както и дворовете на училища и детските градини. Мярката важи от днес, 19 март 2020г. Екипи от община Благоевград, ще следят за спазване на разпореждането. Всички домоуправители, съгласно заповед на кмета инж.Румен Томов от днес, 19 март 2020г, се задължават  да предприемат действия за организиране на засилена дезинфекция на общите части на сградите.

Община Благоевград въвежда допълнителни противоепидемични мерки за овладяване на разпространението на коронавируса. Кметовете и кметски наместници на 21-те населени места на територията на община Благоевград са запознати с разпореждането на община Благоевград.

Уважаеми жители на община Благоевград, спазвайте ограниченията и препоръките на Министерство на здравеопазването.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене