Срамно! Юруков иди си с достойнство! Отчаян опит на ректора на ЮЗУ да намери вратичка да остане!

Кризисен щаб тип „Борба срещу коронавирус“ е сформиран от петък в югозападният университет „Неофит Рилски“. Причината е разкритието на Топ Преса, че върховният административен съд на Република България – Пето отделение, официално обяви, че Ректора на ЮЗУ „Неофит Рилски“ не следва да заема постта си, докато трае делото срещу неговия избор.

Топ Преса пророкува, че в отчаянието си проф. Юруков е готов на всичко, дори и да се подиграе с авторитета на членовете на Общото събрание и да покаже, че са „на повикване“. Може дори да им раздаде и по още едни таблети или да им отпусне за трети път пари за дрехи и очила. Нещо повече от петък в кабинета му са мобилизирани юристи и специалбисти по администартивни дела, познавачи на закона за висшето образование, които имат основна задача да намерят вратичка и форма, да се жалят ако ще на „арменския поп“ но да намерят начин как Юруков да остане.

Разбира се в човек, като Боби Юруков не може д асе търси нито достойноство нито чест, същия е измислил и план Б. Ако той не може да остане ректор на университета, да си сложи „мюре“, някой през който да управлява. Мибилизирани са и медиите н акоито той съвестно плаща медийно обслужване да мълчат и да не напишат и ред за делото. Поне докат он есе намери начин как да се излезе от ситуацията.

Топ Преса алармира господин Юруков, бай Боби… единствения начин да излезеш от ситуацията е да напуснеш добровално и с достойнство ЮЗУ. Когато отчаяно се държиш за стола и си искаш апетитната службичка, от коят овзимаш заплата повече от министъра, до броени дни ще станеш за смях и пълен резил.

Бай Бай Боби!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене