Нов модерен медицински център отвори врати в град Гоце Делчев!

Неврокопчани са облагодетелствани, защото в града инвестициите в медицинското обслужване се увеличават. Още един медицински център отвори врати с основна цел да произвежда здрави хора и да помага на тези чието здраве е нарушено.

Медицински център Артро-Гоце Делчев ЕООД от 2017 година в град Гоце Делчев отвори нов филиал намиращ се на булевард „Гоце Делчев“ в града,  който осъществява амбулаторни прегледи, високо-специализирани изследвания и лабораторна диагностика в доболничната помощ.

Цялата физиоттерапевтична дейност на медицинския център ръководен от доказаният професионалист доктор Ангел Попов от Гоце Делчев, намиращ се до сега на улица „Паул Ленц“ бившата немска клиника в града, се премества в новия център намиращ сее в сградата на бившият ципов завод.

Медицински център Артро-Гоце Делчев ЕООД от 2017 година е дружество, регистрирано на 19.11.2003 г. по Търговския закон с основен предмет на дейност:“Профилактика, диагностика, лечение и рехабилитация на болни..“ Дружеството има сключен договор с НЗОК за извършване на специализирана доболнична лекарска помощ по различни специалности, както и извършване на медицински изследвания по способа на образната диагностика и клиничните лабораторни изследвания.

Очаквайте в новия център перфектно обслужване и възможност за прегледи с водещи специалисти от страната и чужбина. Медецинския център отвори врата в началото на тази седмица, за това да му пожелаем успешен път и много здрави и доволни пациенти.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене