Мутрите в живота на семейство Бербатови

Мутрите не са само около Митко Бербатов, за да го охраняват. В миналото на Берба много истории го свързват с ъндърграунда. Нещо повече –  за неговият брат Асен, също се твърдеше, че е имал проблеми с властите. А бащата на Берба е лежал в затвора за изнасилване, според английския вестник „Сън“.  Мутри за охрана, баща със съмнително минало, брат със съмнителни дейности… Кой остана от семейството на Бербатов, който да не е проблемен? Съпругата на Асен Бербатов? Според читателски сигнал и нейното минало не е никак чисто.

 

 

Димитрина Бербатова

 

 

Димитрина Бербатова, или Мими, навремето си е имала взимане-даване с мутрите, твърди читателка на HotArena.net. В писмо до редакцията ни тя разказва за тъмното минало на съпругата на Асен. Ето какво пише анонимният ни източник:

 

 

„В годините на прехода Мими – съпругата на Асен Бербатов, съвсем не беше мирно и кротко момиче, тя и сега не е. На 15 години беше любовница в продължение на около 4-5 години на биг боса в югозападния регион Васил Горчев. След това стана любовница на друг ъндърграунд герой от Благоевград – Радослав-Джентълмена, а след него – на доста други ъндърграунд герои. По-късно се захвана с Асен и се кротна. От спокойния живот качи около 25 кг и загуби лъскавия си вид, но Асен все още я обича лудо”.

 

Писмото ви го цитираме дословно. Не се наемаме да твърдим, че написаното в него отговаря на истината.

 

 

Асен Бербатов

 

 

Наричат го черната овца на фамилията. Покрай него – все проблеми, мутри, далавери. Според различни слухове, двамата със съпругата му Мими са въртели международна група за източване на кредитни карти. Барети няколко пъти са тарашили апартамента му. Името му се свърза и с далавери с наркотици и близки отношения с ъндърграунда. Звучи толкова стряскащо, че ние от HotArena.net не вярваме на тези твърдения.

 

 

Мутрите от Слънчев бряг

 

 

Днес Митко Бербатов не движи без охрана. В Слънчев бряг бе забелязан да се разхожда тежко-тежко с една дузина дебеловрати главорези. „Ходи, сякаш градът е негов”, мърмореха туристи.

 

 

Логично е с такива роднини Берба да се притеснява за сигурността си. Все пак – господинът не е от Лондон…

Вестник “ Топ Преса“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене