Иван Гоцев: Хората търсят и искат да чуят истинската и стойностната песен

Срещам се с Иван Гоцев, син на известния народен изпълнител Георги Гоцев. Уговорих среща и с двамата, за да е по- интересно на вас, читателите на Топ Преса. Г-н Гоцев обаче закъсня за срещата и ние, за да не губим време пускаме диктофона и давам думата на Иван Гоцев.

GocevПредстави се на нашите читатели…
– Здравейте, за мен е удоволствие да се запознаем ин директно. Казвам се Иван Георгиев Гоцев. Родом съм от Благоевград, през 1981 година. Жител съм на града тук съм учил, тук съм завършил средното си и висше образование. Тук живея, работя и творя.

Какво ти е висшето образование?
– Бакалавърска степен публична администрация и магистърска степен.

От кога разбра, че имаш слабост към народната музика?
– Като години и дати не знам, не мога точно да кажа, но това е в периода на ранната ми детска възраст и в годините на пубертета. До голяма стенен и семейната обстановка и атмосфера повлиява това, аз като човек индивид да се насоча към музиката, като цяло. Непрекъснато връзки, контакти, песни, събирания и т. н. Всичко онова , което е свързано на тази тематика и което се е развивало на домашна сцена до голяма степен е повлияло, върху моята насока.

Имаш брат близнак, защо той не пое този път?
– Да, имам. Трудно ми е да се изразя… ако мога да кажа метафорично, той е от друго тесто. Има нещо в него, което не може да го пречупи, не желае.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski_TopPresa

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене