Бизнес ход! Съпругата на екс депутата Г. Андонов става топ касапин на югозапада! Планира по 3000 кг. месо на седмица и 120 000 месечно в сметката!

Веселина – жената на бившия депутат Георги Андонов, навлиза във финалната фаза на животновъдството. с което се занимава от години – с клането на животни. До момента Веселина Андонова, използваше тукашните крави и отглежданите в кравефермата в Нова ловча поридите  „Casa ternnerа“ и Лимузин и Шароле само за селеткирането им и за мляко.

Топ Преса разбра че Андонова започна събирането на документация за за изграждането н акланичен пункт в село Гайтаниново. Идеята е да се построи модулна конструкция от 150. квм. м която щяла да има две секции, за мръсни и за чисти операции. В едното едновременно ще се чисти карантията, кожата и ще се отделя чистото месо от животните. Плановете които представила Андонова в проекта си за кандидатстване на финансиране, отчитайки средните нива на масата на животните и рандемана, Андонова твърди че ще дсобива около 3120 кг. месо на седмица, а очакваните приходи от производството минавали 120 000 месечно. Топ Преса пожелава успех на бизнес дамата в новото начинание!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене