Защо Румен Томов показа хилядите а крие милионите? Кои са лицата от „Екипа Томов“ лапали тлъсти обществени поръчки по времето на Камбитов? ВИДЕО

https://www.facebook.com/top.presa/videos/563569720898681/

 

Документите по разкритята можете да видите в новия брой на вестник Топ Преса койщо още е на пазара!

Документите по разкритята можете да видите в новия брой на вестник Топ Преса койщо още е на пазара!

Седем дена има градоначалникът на Благоевград Румен Томов да се организира и да даде пресконференция, по темата „Обществените поръчки на град Благоевград“. Това условия постави журналистът Веселин Стаменов от Топ Преса в своето онлайн предаване „Свободни думи“.

„Показаха се медийните договори, показаха се нечуваните разходи за фестивала „Франкофоли“ и някои дреболии от общинските фирми. Но вече повече от три месеца кметът Румен Томов мълчи за санирането, доставките на горива и договорите за обществените поръчки на екипа „Камбитов“. Защо? Не е коректно като си казал „А“ да не кажеш и „Б“. От какво се притеснява Румен Томов, от факта че с тлъсти обществени поръчки са се облагодетелсвали хора, които сега са част от неговия екип ли?“ Пита в предаването си Стаменов.

В епизод 12 на предаването „Свободни Думи“, се показват договори за милиони подписани между екс кмета на Благоевград Атанас Камбитов и близки и роднини на предашни и настоящи общински съветници. Същите съветници и политици днес, крепят мнозинството на Томов в местния парламент и той за това не пипа договорите за милиони и видимо е решил да отбие номера като показва само „хилядите“. Време е обаче ние като общество да го притиснем и да поискаме да разкрие, кой общински съветник е получавал по 145 лева за кв. м фугиране на улични плочки и кой е санирал на стойност около 360 лв. кв. метър за поставяне на 5см. стиропор по фасада. Всечко това и още разкрития, можете да гледате в предаването „Свободни думи“:

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене