Ексклузивно! Една успяла жена на 50 – Николина Чакърдъкова!

Винаги е удоволствие, когато в ефира ни гостуват популярни личности, допринесли с добрия си пример, както в живота, така и в кариерата. Николина Чакърдъкова е певицата, която винаги вълнува, която кара не само тялото да танцува, но и душата да пее. През септември 2019-а година тя чества 50-годишен юбилей.

Аз съм човек, който винаги си планира живота и до момента всичко изпълних. Мога да кажа, че съм една щастлива жена на 50. Тайната на успеха е, че никога човек не трябва да лежи на стара слава, без значение колко е популярен. Винаги съм се стремяла на всеки следващ концерт да надминавам очакванията на публиката“, каза в ефира на Радио Благоевград Николина Чакърдъкова.

Вече 20 години е на голямата сцена и за радост на почитателите си скоро не планира да се оттегля. В момента концертира из страната заедно със симфоничен оркестър под ръководството на диригента Левон Манукян. Заедно представят спектакъла „Балканската музика“.

Паралелно с това подготвя нов спектакъл „Младостта пее и танцува“, в който подава ръка на младостта. В него на една сцена ще застанат майка и дъщеря и баща и дъщеря – Николина и Мария Чакърдъкови, както и Боби и Петя Шапкови, заедно с Неврокопския танцов ансамбъл.

„„Младостта пее и танцува” е „приказка” за приемствеността, за първите трепети, за любовта, за очакването, за мечтите, за порива да пееш и танцуваш“, казва Чакърдъкова. Спектакълът ще бъде представен на 02.04.2020г. в зала 1 на НДК.

През последните две години обичаната певица има много поводи за радост и в личен план. Синът й Васил я дари с внучка, която носи името на талантливата си баба, а миналата година дъщеря й Мария, която също е певица и върви по стъпките на известната си майка, роди момченце – Христо.

Няма по-голяма радост от това да имаш внуци и къщата ти да е пълна с живот“, развълнувано споделя Чакърдъкова. В последно време отделя повече време за семейството и за себе си. Съвсем наскоро се завърна и от първа екзотична почивка в Доминикана. (Разговор за всичко това и още – чуйте в звуковите файлове…) ТУК 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене