Скандално! Юнион Ивкони остави на улицата момчета от Гоце Делчев на път за Айндховен! Сега ги издирват не знаят къде са!

Изключително тревожен сигнал получихме току що в редакцията на информационна агенция www.toppresa.com. Две момчета от Гоце Делчев заминали преди ден чрез фирма „Юнион Ивкони“ за град Айндховен, бивша Холандия настояща Нидерландия и към днешна дата са в неизвестност.

С нас се свърза сестрата на едно от тези две момчета, която настоява да дадем публичност за случая. „Вчера се чухме с брат ми по телефона, който ми се оплака че автобусът на фирма „Юнион Ивкони“ ги оставил по средата на пътя с аргумента че, билетът им бил с прекачване. Те не знаят език, нямат представа къде са. Заех се да търся решение и да им помогна с каквото мога, тук от Гоце Делчев. Няколко часа след това пак се опитах да се свържа с тях, но вече нямам връзка. Много съм притеснена. Идея си нямам какво им се е случило. Обърнах се към фирмата „Юнион Ивкони“, от където ми казаха че нищо не могат да направят. На въпроса ми защо така са ги прецакали  момчетата, ми отговориха че те са си виновни…“ оплака се пред наш репортер момичето. Топ Преса ще окаже съдествие, с каквото може по случая. Ще сезираме всички комнетентни институции, ако трябва ще помогнем с адвокатско съдействие на почувствалите се измамени, ако някой може да съдейства на момичето и семействата на момчетата, нека се свърже с нас ие сме в постоянна връзка с авторката на сигнала.

Очаквайте подробности….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене