Лидерката на БСП-Гърмен Марияна Стругова повери дъщеря си Таня на експерта по бедствията в общината Георги, събра на грандиозна сватба елита на БСП

156-01-03-я-и-Георги

Ахмед Башев и Минка Капитанова вдигаха наздравици за младоженците от двата края в ресторант „Орбел”

Червените депутати Тодор Радулов, Корнелия Нинова и Емил Костадинов, кметове, приятели и коалиционни партньори от ДПС се веселиха на тържеството

Николина Чакърдъкова и Боряна Карпузова оставиха сватбарите без дъх

Грандиозна сватба вдигна на дъщеря си в събота лидерката на БСП-Гърмен Марияна Стругова, шефка на дирекция „Бюро по труда” в Гоце Делчев. Дъщерята на бившата БСП съветничка Таня и младш експертът в отдел „Бедствия и аварии” в община Гърмен Георги си казаха „да” в беседката парка в Гоце Делчев. Красивите младоженци се врекоха във вярност и любов и изпиха до дъноСватбарите се събраха за тържеството вечерта, за да могат и приятелите на Стругова от ДПС, които постят заради Рамазан, да се включат във веселбата. Специално за празника пристигна и депутатката Корнелия Нинова – близка семейна приятелка на семейство Стругови. Наздравици за младоженците вдигаха и депутатите Тодор Радулов, Емил Костадинов и други важни политически и бизнес особи. Сватбата събра и воюващите кмет и депутат Минка Капитанова и Ахмед Башев, които окупираха с компаниите си най-крайните места в ресторант „Орбел”, за да не се виждат. Капитанова и колегите й от общината уважиха колегата си в щастливия за него ден.

Булката бе една от най-красивите за сезона. На тържеството тя дефилира със скъпа рокля от чужбина, коментираха сватбари. Стругова блестеше с красив тоалет в турскосиньо.

Младоженецът Георги е от Симитли. С чаровната Таня се запознават на студентската скамейка в ЮЗУ-Благоевград, там пламнала и любовта им. Те ще свият гнездо в Гърмен, тъй като булката е единствено дете на семейство Стругови. Засега чаровната булка Таня работи като сервитьорка в централното кафене на площада в Гърмен, но скоро й предстои да смени работата си с по-престижна.

Черешката на сватбената торта бе невероятният едночасов спектакъл на певицата Николина Чакърдъкова и нейните танцьори, също и изпълненията на Боряна Карпузова и многото музиканти оставиха без дъх сватбарите.

Да сте живи и здрави, да сте много щастливи, да народите цял рояк дечица, пожелаваха всички сватбари на младото семейство и родителите им.

Вестник „Вяра’

156-01-03-депутата-Емил-Костадинов-с-красив-букет-заедно-с-областното-ръководство-на-БСП-и-депутатът-от-ДПС-Ахмед-Башев-

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене