Ексклузивно! Общественикът Константин Пашкулев изригна : Лили Иванова да не е в деменция?! Пак ли иска да повтори фиаското си в Гоце Делчев?

“ Примата на българската поп музика Лили Иванова изглежда е в някаква перманентна деменция! В сайта й е обявено ново турне през тази година в 15 града! Обявен е един от тях в „Арена Неврокоп“ за 12 май! Лили не си ли спомня фиаското на последния си концерт в същата зала в Гоце Делчев, когато 1500 души платиха от 30 до 60 лева билет и останаха тотално разочаровани! Защото тя промотира новите си тъпи песни и не искаше да изпее поне един неин хит! Цялата публика викаше – „Искаме „Камино“! Глас в пустиня! 81 годишната певица ще получи тотален шамар с покупката на билети в Гоце Делчев! Просто не знам откъде има наглостта пак да ни посети!“
Това написа в социалните мрежи поетът, писателят, преподавателят, общественикът … Константин Пашкулев, по повод новината че примата на българската естрада Лили Иванова, идва пак в родния му град за да изнесе концерт. 

Преди години Лили Иванова беше приятел на Пашкулев, дори преспивала в дома му, но последните години двамата са в оптегнати отношения!

Преди години Лили Иванова беше приятел на Пашкулев, дори преспивала в дома му, но последните години двамата са в оптегнати отношения!

Константин Пашкулев е роден на 23 март 1966 г. завършил е български език и иистория в ЮЗУ – Благоевград по времето, когато според думите му все още не е бил “платен ПУЦ”. След като започва работата си като преподавател по български език и литература, завършва задочно журналистика в СУ “ Св. Климент Охридски”. Автор е на 9 стихосбирки и една литературоведска монография Автор е на текстове на поп и рок песни, кавъри на чужди песни и македонски песни. Работил е с Композиторите Александър Кипров, Николай Кръстилов, Стоян Джамбазов – Джемби, Здравко Георгиев, Ицо Петроff, Евгени Димитров – Маестрото и Годжи, Васил Делиев и Петър Станков.Песни по текстове на поета за участвали в конкурсите “Пирин фолк” – Сандански, “Пирин фолк” – Банско и в четвъртфинала на конкурса за BG песен за “Евровизия”. Те са звучали от ефира на БНТ 1, “Фолклор” ТВ, “ФЕН” ТВ. Регионалната ТВ “Алома” засне и излъчи биографичния филм “В света на Коцето”, а биографични очерци и интервюта за него са излъчили “Нова телевизия”, Канал “Пирин” и ТВ “Седем дни”. Като журналист е участвал с авторски материали в Програма “Хоризонт” на БНР, в-к “Телеграф”, регионалните – радио Благоевград, Дарик радио, в-к “Струма” и в-к “Нова Места” и други местни медии.
Константин Пашкулев е първият съставител на дискографията на Лили Иванова – систематицазия на всичките и издадени на звуков носител песни, класифицирани по албуми, композитори и текстописци. През 2001 година, непосредствено преди турнето на Лили Иванова в Щатите и Канада, българският вестник “Форум” в Монреал, публикува обзорната статия на Константин Пашкулев за българската мегазвезда “Песента е живот”.
Сценарист и режисьор е на 4 концерта спектакли:
“Присъда любов” – 2001 г. с рецитал на Драго Драганов
“Без маска” – 2005 г. с рецитал на Донна Карпатова
“Присъда песен” – 2006 г., с рецитал на Мими Иванова,
заснет и излъчен от Канал “Пирин”
“Моят град” – 2008 г., с рецитал на Донна Карпатова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене