Най-известният ученически туристически клуб в Югозападна България – „Пирински стражи“, празнуват своя 4-и рожден ден

Клуб „Пирински стражи“ при Трето ОУ „Братя Миладинови“ в Гоце Делчев навърши 4 години.

Прекрасното парти се състоя в хижа „Попови ливади“ – най-добрата хижа за 2019 г., според редица туристически дружества в страната. Обстановката там бе изключително уютна и приятна, а гостоприемните хижари Ели и Димитър Пирнареви се погрижиха за цялостната организация на мероприятието в хижата и за много вкусната храна, която бяха приготвили за рождениците.

Стражите се насладиха на красивата торта за рождения си ден, която бе специален подарък от семейство Шопови – почетни членове на клуба.

Г-жа Лидия Атанасова – почетен член на клуба, също изненада ръководителите на клуба по повод рождения ден.

Разбира се, Стражите си спретнаха и разходки до няколко обекта на територията на с. Попови ливади. А игрите на обособените площи за спорт пред хижа „Попови ливади“, допринесоха за още по-високото настроение на празнуващите.

За 4 години Пиринските стражи могат да се похвалят с над 50 изкачени върха в Пирин, Рила, Родопите; с над 60 посетени езера и с над 65 видени водопада; с много призови места, постигнати в национални и международни конкурси и състезания. Походите им до културно-исторически забележителности, както и посещенията на обекти с особено културно значение, надхвърлят 30.

Стражите благодарят на директора на Трето ОУ г-жа Халачева за подкрепата, която винаги им оказва, благодарят и на всички родители и приятели на клуба, че винаги са до тях.

Стражите изказват и специални благодарности към Ели и Димитър Пирнареви – управители на хижа „Попови ливади“ за прекрасната обстановка и професионализъм.

Честит рожден ден, клуб „Пирински стражи“!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене