Голям благотворителен базар организира СУ „Йордан Йовков в Рибново на 20 декември

СУ ,,Йордан Йовков,,в гърменското село  Рибново, организира голям  благотворителен базар от 9.00 часа на 20-ти декември /петък/  в двора на училището.

И тази година училището и  обществеността на Рибново  отново с готовност се включват в кампанията – ,, Да подадем ръка,, .

На базара ще бъдат изложени и продавани  сувенири, декоративни неща, плетива, сладки и солени баници и игри. Парите събрани от продажбите на  базара, ще бъдат прибавени към общата сума  от поставени кутии за дарения по магазините в селото.

Благородната инициатива ще бъде  съпроводена и с  благотворителния концерт, който ще се състои в денят на базара  от 13.30 часа в салона на училището.

Учениците и техните учители са приготвили интересна и забавна програма, песни, хора, танци, сценки. Черешката на тортат  ще бъде  най-новия хит,, Забранена любов,, авторска драматизация на учителя Ибрахим  Кадриев , която ще се изиграе от ученици от 9,10,11 – ти клас.

Парите, събрани от продажбата на билетите които ще бъдат на символичната цева от 1 лев , също ще бъдат прибавена към общата сума, която ще бъде разпределена на  децата сираци от общинската адмминистрация в Гърмен , разкриват организаторите  на брагородната  кауза  в Рибново. „Бъдете съпричастни, нямате представа децата колко време се готвят за този ден, подкрепете, дарете, нека всяко дете се почувства важно, ценено и обичано!!!“  призовават  от СУ“ Йардан Йавков“.

„С любов за децата, със стимул и желание за децата, с надежда за децата!!!“ пък е краткия но много трогателен  коментар на сърцатия и талантлив учител от училището в Рибнов ,Ибрахим Кадриев .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене