К. Хазуров се върна в „Пирин“ /ГД/

хазуров

Роденият в Гоце Делчев Костадин Хазуров започна занимания с „Пирин“ (ГД). Треньорският щаб е дал разрешение на играча да поддържа форма с третодивизионния тим, докато си намери отбор.

Нападателят всеки ден тренира двуразово, дори когато Йордан Боздански и подопечните му се потят по веднъж.

Хазуров разкри, че в момента мениджърът му работи върху оферти от Холандия, Белгия, Кипър, Израел и бившите съветски републики. Според острието особено силен интерес има от тимове в ниската земя, Задкавказието, но не пожела да коментира конкретни имена. Не е тайна обаче, че е желан от „Бней Сахнин“, където игра преди време. Моето желание е да продължа да играя в Европа и през следващия сезон. Завръщане в „Лиерс“ на този етап не стои като опция, коментира футболистът. Той не остана безразличен и към темата с изхвърлянето на „Пирин“ /ГД/ от професионалния футбол. „Не знам подробности за ситуацията, но случилото се определено е неприятно и лично аз много съжалявам. Това е клуб, който е едно от лицата не само на Гоце Делчев, но и на Югозападна България. Нека не забравяме, че имаме 80 населени места, за които „Пирин“ значи много, и сега сякаш осиротяха, заяви К. Хазуров

След като един малкото останали конвертируеми футболисти на „Пирин“ /ГД/ Марио Близнаков премина в „Марек“, напусналите титуляри от миналия сезон станаха половин отбор. Преди него си тръгнаха Костадин Башов, Васил Панайотов, Ели Маркес и Любомир Гуцев, на път да ги последва е и вратарят Ангел Юсев. Засега остават Абди Абдиков, Румен Лапантов, Любомир Витанов, Мурад Ибраим и Зефир Катунчев. Не е изключено обаче някой от тях също да си намери нов отбор и надеждите да се запази гръбнакът на състава съвсем да изтлеят.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене