Среща-разговор с д-р Бойко Гюров, професор по математика в университета Georgia Gwinett в САЩ проведоха ученици от ПМГ „Я.Сандански“ в Г.Делчев

По повод 100 годишнината на гимназията ученици от ПМГ “Яне Сандански“ в гр. Гоце Делчев  участваха в поредна вълнуваща за тях среща.

Проф. д-р Бойко Гюров, възпитаник на гоцеделчевската гимназия “Яне Сандански” разказа пред гимназистите за любовта към математиката, за ученическите си спомени и любимите учители, запалили в него интереса към науката.

Любознателните участници в срещата се пренесоха от родния си град до САЩ, Тайланд, Виетнам и Южна Корея, слушайки интересни истории за образованието, културата и традициите.

В дискусията учениците поставиха различни теми и въпроси за обучението по математика, за иновациите в училище и за вълнуващите моменти в преподаването и разбира се получиха ценни съвети за мотивацията, самоусъвършенстването и креативността, които са сигурният път към успеха.

За спомен от прекрасната среща гостът получи фотоколаж с интересни снимки от ученическите години в родната гимназия и от вълнуващите пътешествия по света.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене