+18 Снимки! 15 годишната Надя Атипова е жертвата от страшната катастрофа между Кочан и Ваклиново ,водачката без книжка Айтен Ефендьова живее в САЩ БМВ- то убиец е на баща й

Кадър от ужаса случил се днес!

Кадър от ужаса случил се днес!

15 годишната Надя Атипова от сатовчанското село Кочан  е  жертвата при днешната жестока катастрофа станала между селата Кочан  и Ваклиново .Момичето е починало от травмите си в линейката на път за болницата в Гоце Делчев .

В бащиното  БМВ  управлявано от  неправоспособната Айтен Ефендьова са се возили  четири не пълнолетни момичета от село Кочан и едно момиче от другото сатовчанско село Слащен.

Айтен Ефедьова

Айтен Ефедьова

Девойките били на кафе в едно от заведенията  край Кочан след което решили да се разходят с управлявания от неправоспособната водачка Айтен Ефендьова амтомобил БМВ-3 до село Ваклиново което е съвсем наблизо , коментираха очевидци . Тя се е отървала с леки наранявания , има момиче със счупена ръка. Най тежко е състоянието на Елис Мутиева,  хубавото е че девойката е контактна въпреки сериозните травми .

Не правоспособната  водачка Айтен заедно с родителите си живеят в САЩ  и са били в родното им село  Кочан  на  лятна ваканция .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене