Полицейски футболен турнир в Гоце Делчев

ъъъъъъъ

Отборът на криминална полиция стан победител в турнира за купа „Петър Шоколаров“

В продължение на няколко дни полицейските служители в Гоце Делчев гонеха стреса със спорт. Шест отбора се включиха във футболния турнир. Четири от полицейските управления и по един от граничния полицейски участък и противопожарната служба. След оспорвана надпревара до финала достигнаха отборите на криминалистите и ППД1.

В редовното полувреме мача завърши с резултат 1:1, което доведе до изпълнението на дузпи. Вратарят на криминално Валентин Попов бе безгрешен и така изведе отбора си като победител, а отборът на ППД 1 получи три подадения във вратата си.

Победителите в полицейския турнир получиха купи и редица поздравления. За голмайстор на турнира бе награден Янко Бузов от граничен полицейски участък в Гоце Делчев, който отбеляза 5 гола в един мач. За вратар №1 бе избран Валентин Попов, който от три срещи допусна само два гола във вратата си.

За личен принос за загубата на отбора си купа получи началникът на полицейски участък в Гърмен Венцислав Гадиров, който допусна 13 гола и един автогол.

В рамките на полицейския турнир за купа „Петър Шоколаров“ бяха изиграни 8 срещи и се вкараха 34 гола.

Спортната проява премина при добра организация и без контузени.

Купа „Петър Шоколаров“ бе учредена преди 6 години в памет на починал полицейски служител от РУП „Гоце Делчев“ и се провежда ежегодно./www.novamesta.com/

333

ааааа

гггг

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене