ТОП ПРЕСА ПРЕДСТАВЯ: Всичко за поредната лудост на тризначките от Благоевград! Този път били… осиновени!

„Аз и сестрите ми сме осиновени.“

Това сензационно обяви една от тризначките – Надежда.
Бившите брадърки от няколко години живеят в Англия и са загърбили почти всичко в България.
Надежда и сестрите й отдавна знаят, че са осиновени. Но жената, която ги отглежда, и до ден днешен не им казва коя е истинската им майка.

Любка Станчева продължава да крие самоличността на родителката на тризначките.
Вяра, Надежда и Любов научават, че са родени на Албиона. Истинската им майка е чужденка, която живее на Острова, когато ги ражда. Именно поради тази причина заминават за Англия. Освен да работят, те търсят и истинската си майка. Тризначките се опитват да открият родителката си, но без успех.

„Потърсих консула да ми каже. Но и той мълчи. Държавата също“, жалва се Надежда, която в Англия се подвизава с името Хоуп.

Едната от тризначките е категорична, че никога не се е чувствала българка. Според нея тя и сестрите й не е трябвало да попадат у нас.

„България ми е причинила много лоши неща. Със сигурност не съм българка. Никога не съм навредила на никого. Защо съм попаднала тук, не знам. Опитвам се да разбера, но всички крият дълги години“, казва още Надежда.

Тризначката е категорична, че таи добри спомени от Благоевград, където тя и сестрите й израстват. Въпреки че са бедни, те успяват да излязат от калта.

„Никога няма да забравя детството си, но трябваше да съм жена, а не силна като мъж. Научих се, че мога да се справя със всичко“, добави още Надежда.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене