СРАМ И ПОЗОР! Родоотстъпници от гоцеделчевско и хаджидимовско наричат родината „Варвария“! Бивш военен плюе България пише се македонец! ВИДЕО

България е най – свободната и демократична страна в европейския съюз! Нямало свобода на словото ли? Има тотална слободия на словото, щом ние от Топ Преса попаднахме на клип в който застаряващите сепаратисти от местната организация ОМО ИЛИНДЕН – ПИРИН, в района на градовете Гоце Делчев и Хаджидимово, беседват с македонски пратеници с ясна користна цел и се гаврят с родината си.

Сред въпросните омовци е и бизнесменът от Копривлен Ангел Безев, съратник на петричкия Чомбе, бивш военен клел се във „Военната клетва на България“, който сега обаче плюе родината си наричайки я „Варвария“. Клипът е застет от македонската „делегация“, която обикаля района на югозападна България и снима българи, които се определят като „македонци“. Информатори на Топ Преса са кетогирчни, че кадрите ще се използват във документален филм, който да се представи пред македонския премиер Заев за да му се докаже, че жителите на Пиринска Македония се чувстват македонци, че не одобравят сключения между България е република Северна Македония договор и да се тръгне към постигане на основната цел – ОТЦЕПВАНЕ НА ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ ОТ ГРАНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. Толкова ние срамно и позорно че ни болят ръцете, докато пишем тези редове. Вижте ги само във видеото, как бивш военен нарична държавата ни „Варвария“, как твърди, че ние българите сме просто наследници на 12 племена и реално сме македонци. Тук е мястото да се обърнем към слбужбите и прокуратурата! Гаврата с родината и противодържавните действия са сериозни престъпления. Самосезирайте се, защото един ден ще оисъмнем отново разделени, а и нищо чудно, типове като тези да разпалят и напрежение. Вижда се работят усилено да противопоставят едно общество. Българското общество. Повече във видеото:

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене