Празник в Полето

Десетки жители и гости на село Полето празнуваха в събота вечер. Съборът на селото доведе малки и големи на площада, които се веселиха до ранни зори. Кметът на селото Иван Манчев благодари на общинското ръководство за празниците, благодари и на спонсорите, които помагат за всеки празник. Полето е едно от селата, в които се инвестира много, а и жителите му не спират да дават своя неуморен труд и дарения. За това и във веселбата винаги са на челни места.

За добро настроение на всички дошли на най- големия празник на Полето се погрижиха едни от най-добрите музиканти от Република Македония- Народен оркестър „Акцент“ от Виница, които накараха хората да изтанцуват първите хора още по светло. Танцова формация “Кръшно хоро“ от Симитли, изви страхотно кръшно хоро на площада пред десетките събрали се на площада. Фолклорният изпълнител Володя Стоянов  продължи да поддържа ритъма на танца, а поп-фолк певицата Ваня разгорещи страстите на публиката.

Кметът на община Симитли, заедно с кмeтовете на селата, общински съветници, председателят на ОбС Симитли Владимир Христов и много приятели, дойдоха да споделят празника с жителите на Полето.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене