12 успели жени на Благоевград декларираха писмено подкрепата си за трети мандат д-р Камбитов

Декларация за сътрудничество и партньорство подписаха днес кандидат-кметът на община Благоевград – д-р Атанас Камбитов, и водачът на листата за общински съветници на ОБТ „Български лейбъристи” – Констанца Рупова. Двете страни ще си партнират по изпълнението на приоритетите за развитието на общината през следващите 4 години.

„Втора декларация за партньорство подписвам днес, която подписвам с ОБТ „Български лейбъристи”. Аз ги наричам жените на Благоевград. Много ми харесва мотото им „Успели жени за успял Благоевград”. Със сигурност днес подписвам с най-красивата листа. Сигурен съм, че и в бъдещия общински съвет ще работим много добре, в полза на Благоевград. Жените са по-отговорни, по-сензитивни, по-чувствителни, много по-добре усещат проблемите и много по-прагматично от нас мъжете знаят как да ги решават. Отсега обещавам да се вслушвам в това, което казвате. Благодаря ви за подкрепата и да си пожелаем успех! На добър час”, заяви кандидат-кметът д-р Атанас Камбитов.

„Искам да благодаря на г-н Камбитов за хубавите думи, които каза за нас. И да го уверя, че ако присъстваме в общинския съвет няма да му дадем и миг спокойствие. Ще изискваме от него качество, ефективност. Ще го подкрепяме с добри идеи, които смятам, че той ще осъществи с наша помощ”, каза Констанца Рупова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене