Да помогнем на Теодор да победи рака. Едното му краче вече е ампутирано

Да помогнем на Теодор да победи рака

Скъпи приятели, искам да споделя огромната си болка, която съпътства нашето семейство.

Детето ни-Теодор Велинов е на 14 години и е от град Кюстендил. Беше диагностициран на 6 май с ОСТЕОСАРКОМ на бедрената кост-силно агресивен рак на костите. Направихме 2 химиотерапии в ИСУЛ гр. София. В България нямахме шансове за лечение и заминахме за Германия с цел спасяване на крачето от ампутация.

Направихме 6 курса химиотерапия и след всички изследвания-ЯМР, 5 скенер,чухме най-страшното развитие на болестта, а именно това, че е засегнала бедрената кост -15см. Тогава единствения шанс да оцелее нашето дете, бе да му ампутират крачето над коляното.

Ужасите, който изживяхме беше неописуем. На 28 август беше направена хирургическа интервенция. С него работеха-психолози, педагози, физиотерапевти и ние с баща му бяхме неотлъчно до него. Психологическата травма беше много страшна и непреодолима. С времето успяхме да убедим детето си, че най-страшното е отминало и предстой въстановителен период. След ампутацията ни насрочиха още един пълен курс химиотерапия. След това продължава физиотерапията и поставянето на временна протеза за 6 месеца. Нея ще я имаме, когато позволи крачето. Започнахме първата следоперативна химиотерапия, но нея я понесе много тежко. Чувства се изтощен и това ни смазва с всеки един отминал ден. Наложи се да му прелеят тромбоцитна маса, поради ниските показатели на тромбоцитите. Сега се възстановява след нея и ни предстой 2 химиотерапия.

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВАС МИЛИ ПРИЯТЕЛИ, ЗАЩОТО РАЗХОДИТЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ТЕДИ СА НЕПОСИЛНИ ЗА НАШЕТО СЕМЕЙСТВО .ХЕЛП КАРМАТА НЕ ПОКРИВА-КВАРТИРА, ПРЕВОДАЧ И ДРУГИ СЪПЪТСТВАЩИ ЛЕЧЕНИЕТО. НИЕ НЕПРЕКЪСНАТО СМЕ ОТ КЛИНИКАТА В КЛИНИКА И ПРАВИМ ИЗСЛЕДВАНИЯ, КОИТО НЕПРЕКЪСНАТО СЕ СЛЕДЯТ.
С ВАША ПОМОЩ НИЕ МОЖЕМ ДА УСПЕЕМ И НАШЕТО ДЕТЕ ДА ПРЕБОРИ РАКА.

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!

НЕКА НАШЕТО МОМЧЕ ИМА ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СБЪДНЕ СВОИТЕ МЕЧТИ И ДА БЪДЕ ОТНОВО СРЕД ПРИЯТЕЛИТЕ СИ. НЕКА СЕ ВЪЗВЪРНЕ УСМИВКАТА НА НЕГОВОТО ЛИЦЕ.
МОЛЯ, СПОДЕЛЯЙТЕ КАМПАНИЯТА НИ, ЗА ДА ДОСТИГНЕ ДО ПОВЕЧЕ ХОРА.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

БАНКА ДСК :
BG 47 ST SA 93 0000 2075 7923
ТИТУЛЯР :
СВЕТЛА ГАНЧОВА ВЕЛИНОВА
PAYPAL :me/teodorvelinov

Страница в Help Karma – https://bg.helpkarma.com/campaign/daritelska-486

Страницата на Тодор във Фейсбук: Да спасим Теодор от остеосаркома

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене