Владимир Москов: Всяка среща със съгражданите ми е необходима и полезна, така проблемите се решават по-бързо и лесно

С поредица от срещи бе изпълнена първата седмица от предизборната кампания на кандидата за кмет на Гоце Делчев от БСП Владимир Москов. Макар че е добре познат на хората в общината, верен на своя стил на общуване, дългогодишният кмет смята, че всяка лична среща със съгражданите е необходима и полезна с новите идеи и предложения, с които може да се разшири програмата за още по-добро управление на града и селата, да се довършат забавени или пропуснати неща, да се изградят нови.

В Международния ден на възрастните хора Владимир Москов бе заедно с потребителите от Дома за възрастни хора в града. Той и представители на Младежкото обединение в БСП, се включиха в тържеството на възрастните хора. „Проблемите на хората от третата възраст са нерешени от години. Нужна е държавна политика за това”, призна кандидатът за кмет Владимир Москов и допълни, че на местно ниво се прави това, което е възможно, за да се подпомага техния живот. Хубаво е, че Гоце Делчев е един от градовете в страната, където има Дом за възрастни хора. Тук те са обгрижвани по най-добрия начин от всеотдаен персонал, а самите ползватели на услугата са спокойни и водят интересен и пълноценен социален живот. „В Деня на възрастните хора бих искал да ви поздравя, но най-вече да ви благодаря за грижите, всеотдайността и мъдростта”, каза Владимир Москов на възрастните мъже и жени.

Най-близкото до града и едно от най-големите села в община Гоце Делчев – село Мосомище, вече има и своя модерна спортна площадка. На тържеството за откриването й присъства  кандидатът за кмет на общината Владимир Москов, кандидатът за втори мандат за кмет на Мосомище Тодор Либяховски, който е подкрепен от БСП. На новата площадка бяха също кандидати за общински съветници от листата на БСП, както и много жители, доволни от новата придобивка.

За село Мосомище в програмата на кандидата за кмет и неговия екип за следващия мандат са предвидени

–        Цялостна подмяна на ВиК мрежата в с. Мосомище и възстановяване на уличните настилки;

–        Благоустрояване на площада;

–        Саниране на сградата на детската градина и на училището

–        Продължаване изграждането на корекцията на речното корито

–        Ремонт на пенсионерския клуб в селото

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Имате пълната ни подкрепа. Вярваме във вашата победа“, така бе посрещнат кандидатът за кмет на община Гоце Делчев Владимир Москов от офицерите и сержантите от запаса и резерва, с които проведе изключително сърдечна среща. По време на нея бе направен отчет на свършеното през изминалия мандат и бяха представени приоритетите за следващия. Присъстващите оцениха високо свършеното от кмета и неговия екип през изминалите 4 години.

Кандидатът за общински съветник от листата на коалиция „БСП за България“ в Гоце Делчев ген. Атанас Самандов призна пред своите колеги, че градът и общината в последните години са преобразени, а това не може да се случи без силен и добър ръководител, както и без здрав и сериозен екип, с каквито община Гоце Делчев разполага. „Армията ме е научила, че успех може да се постигне, когато има щаб, в който царят дисциплина, отговорност и професионализъм. Ние го имаме“, категоричен бе ген. Самандов

Убедени, че на 27 октомври отново ще получи доверието на хората, офицерите и сержантите от запаса и резерва, пожелаха на Владимир Москов да продължи да работи със същата енергия и отдаденост.

Представители на спортните клубове в Гоце Делчев се срещнаха с кандидата за кмет на общината Владимир Москов. Пред тях той отчете извършеното в областта на спорта през последните 4 години. Безспорно едно от най-големите постижения е откриването на многофункционалната спортна зала „Неврокоп Арена”.

Пред спортисти и треньори, Владимир Москов начерта основните приоритети за следващите 4 години. Предвижда се разширяване на спортните дейности и още по-сериозна подкрепа за всички клубове и спортни инициативи.

В платформата на „БСП за България” Гоце Делчев е заложено още:

Активни мерки за привличане на млади спортни специалисти, родени в община Гоце Делчев;

Изграждане на тренировъчен терен с изкуствена тревна настилка на Градски стадион;

Осигуряване на спортни специалисти към „Спортна академия – Гоце Делчев“ за работа в малките населени места;

Създаване на условия за спорт в жилищните квартали на града и в селата чрез изграждане на фитнеси на открито.

Заедно с това, ще продължи приетата много добре сред малдите хора и техните родители практика за провеждане на спортни академии и кампове през цялата година.

Днес кандидатът на кмет Владимир Москов и екипът му се срещнаха с жителите на село Лъжница. Най-голямата придобивка за селото през изминалия мандат е новата детска градина за 100 деца.

Включени в програмата за следащите четири години са:

Корекция на коритото на реката;

Изграждане на резервоар за питейни води;

Ремонт и саниране на училищната сграда.

hronika-bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене